SYYSKAUSI 2020 – KEVÄTKAUSI 2021

Kaikki varaukset ovat sitovia.

Tuntien ajantasaiset hinnat näet Hopotista.

Vakiotunti

Vakiotunti eli kausikortti on viikoittainen ratsastustunti tietyssä ratsastusryhmässä koko kauden ajan. Vakiotuntilainen sitoutuu käymään viikottaisella tunnilla. Peruutetun (peruutuskäytäntö: tunnit perutaan suoraan Hopotista viimeistään 24 tuntia ennen varattua ratsastustuntia) tunnin tilalle varataan rästi-/korvaustunti saman tasoiselle tai alemmalle tunnille. Vakiotunnin hinnan saa ainoastaan ennen kauden alkua varatusta vakiotunnista. Vakiotunneissa on varausmaksu joka tulee maksuun ennen kauden alkua ja joka vähennetään kauden lopuissa laskuissa.

Vakiotuntien hinnat

ryhmäkoko max 7 ratsukkoa

Vakiotunnin laskut tulevat Hopotiin, jossa ne täytyy maksaa eräpäivään mennessä tai vakiotuntipaikka perutaan. Vakiotunnin voi myös maksaa toimistossa ennen seuraavaa erääntyvää laskua EdenRed ja Smartum korteilla tai EazyBreak ja ePassi sovelluksilla.

TALLIKORTIT

Tallikortin voi ostaa Hopotista tai toimistossa EdenRed ja Smartum korteilla tai EazyBreak ja ePassi sovelluksilla. Meillä voit maksaa tallilla pankki-/luottokortilla. Tallikortista voimme myös lähettää laskun sähköpostitse jolloin kortti on käytettävissä vasta kun se on ensin maksettu. Maksun tulee tällöin näkyä tilillämme jotta korttia voi käyttää tunnin maksuun. Kortin voit tilata info@espoontalli.fi.

Irtotunnit

Irtotunnin maksaminen

Irtotunnit varataan Hopotin kautta.

VARAUSKÄYTÄNTÖ IRTOTUNNEILLE

Toivomme että varaat paikkasi tunnille 24 tuntia aikaisemmin jotta opettajamme osaavat varata sinulle hevosen. Jos varaat paikan saman päivän tunnille, soitathan tai lähetäthän tekstiviestin lisäksi numeroon 040 3561099/Elisa jotta osaamme odottaa tuloasi ja varata hevosen sinulle.

TUNNIN PERUUTTAMINEN

Viimeistään 24 tuntia ennen peruutetun tunnin saa kauden aikana korvata rästitunnilla. Mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa emme korvaa poisjääntiä (koskee myös sairaustapauksia ja muita äkillisesti tulleita esteitä). Poisjäännin voi korvata myös etukäteen.

Peruutus on sitova eli peruutusta ei saa palautettua.

Peruutukset ja rästituntivaraukset tehdään Hopoti.com:ssa. Emme huomioi sähköpostitse/tekstiviestillä lähetettyä peruutusilmoitusta. Tuntiperuutukset tulee tehdä varauskalentertissamme 24 tuntia ennen tunnin alkua. Tätä myöhemmin perutuista tunneista veloitetaan tuntihinta/yksi kerta 10-kortista.

Äkillisen esteen sattuessa voit lähettää tilallesi sijaisratsastajan.

KORVAUSTUNNIN VARAAMINEN

Tehdään Hopotissa oman tasoiselle tai alemmalle tunnille. Huomioithan, että korvaustunnit tulee ratsastaa kauden aikana. Kesäkuussa emme voi ottaa tunneille muiden kuukausien rästejä.