HINNASTO SYYSKAUSI 2019 – KEVÄTKAUSI 2020

30.7 – 30.12.2019, sisältää 22 tuntia ratsastusta
2.1. – 28.6.2020, sisältää 26 tuntia ratsastusta

VAKIOTUNTIEN HINNAT ryhmäkoko max 7 ratsukkoa

40 €/h kun laskutus yhdessä erässä elokuussa ja tammikuussa
41 €/h kun laskutus kuukausittain (lasku tulee sähköpostiin kuun ensimmäinen päivä, maksuaika 7 pv)
38 €/h saman ratsastajan/samassa taloudessa ratsastavan tunti, laskutus kuukausittain

MINIRATSASTUSTUNTI alle 7 vuotiaille
25 €/h

5-KORTTI VAKIOTUNTILAISILLE 200 €, voimassa 7 viikkoa
10-KORTTI VAKIOTUNTILAISILLE 380 €, voimassa 16 viikkoa

VAKIOTUNTIPAIKKA varataan koko kaudelle samalle tuntiajankohdalle. Vakiotuntihinta perustuu koko kauden varukseen. Ratsastajan ei tarvitse tehdä itse varauksia.
Tilin kautta voi tehdä peruutukset ja varata rästitunnin sinulle sopivaan ajankohaan. Tililtäsi näet myös käytettyjen ratsastuskertojen määrän.
VAKIOTUNTIPAIKAN IRTISANOMINEN: vakiotuntipaikan voi irtisanoa jolloin tunnit peruutetaan irtisanomiskuukauden seuraavan kuukauden viimeisestä päivästä lähtien.

VAKIOTUNTILAISTEN RÄSTITUNTIKÄYTÄNTÖMME:
Tuntiperuutukset tulee tehdä itse varauskalenterin kautta viimeistään 24 tuntia ennen peruttavan tunnin alkua jotta tunnin voi rästiä. Varauskalenteri ei hyväksy tämän jälkeen peruutuksia.
Tätä myöhemmin perutut tunnit katsotaan ratsastetuksi ja peruuttamaton varausleimataan kortista.
Jos tiedossasi on tunti jolle et pääse, esim lomamatkan takia, voit ratsastaa myös tunnin etukäteen. Toivomme että korvaustunnit ratsastetaan kahden (2) viikon sisällä peruutuksesta jotta voimme varmistaa hevostemme tasaisen työskentelyn. Syyskauden rästitunnit tulee ratsastaa syyskauden aikana ja kevätkauden rästitunnit kevätkauden aikana.
Korvaavan rästitunnin varauksesta emme peri erillistä maksua.

VAKIOTUNNIN KORVAUSTUNNIN VARAAMINEN:
Korvaustunti varataan itse, varauskalenterin kautta saman tasoiselle tai alemman tasoiselle tunnille oman aikataulunsa mukaan.

MUUT HINNAT

IRTOTUNTI 50 €
10-KORTTI 450 €, voimassa 16 viikkoa ostopäivästä (varaukset voi tehdä oman kalenterin mukaan). Tunnit varataan itse varauskalenterista.
Kortin voi maksaa toimistossa EdenRed ja Smartum korteilla tai EazyBreak ja ePassi sovelluksilla.

TUTUSTUMINEN RATSASTUKSEEN 30 min 25 €

Meillä voit maksaa tallilla pankki-/luottokortilla Kortista voimme myös lähettää laskun sähköpostitse jolloin kortti on käytettävissä vasta kun se on ensin maksettu. Maksun tulee tällöin näkyä tilillämme jotta korttia voi käyttää tunnin maksuun. Kortin voit tilata info@espoontalli.fi.

VARAUSKÄYTÄNTÖ IRTOTUNNEILLE:
Toivomme että varaat paikkasi tunnille 24 tuntia aikaisemmin jotta opettajamme osaavat varata sinulle hevosen.
Jos varaat paikan saman päivän tunnille, soitathan tai lähetäthän tekstiviestin lisäksi numeroon 040 3561099/Elisa jotta osaamme odottaa tuloasi ja varata hevosen sinulle.

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ IRTOTUNNILLE:
Tuntiperuutukset tulee tehdä varauskalentertissamme 24 tunita ennen tunnin alkua. Tätä myöhemmin perutuista tunneista veloitetaan tuntihinta /yksi kerta 10-kortista.

IRTOTUNNIN MAKSAMINEN: voit maksaa tallilla käteisellä tai pankki-/luottokortilla sekä EdenRed ja Smartum korteilla tai EazyBreak ja ePassi sovelluksilla.

Lisätiedot: info@espoontalli.fi, p. 040 3561099.