Ratsastuskoulu Espoon Talli

Espoon Talli on ratsastuskoulu Espoonkartanossa. Espoon Talli syntyi rakkaudesta ratsastamiseen ja intohimosta opettamiseen. Tarjoamme ratsastustunteja lapsille, nuorille ja aikuisille – kaikkiin ikävaiheisiin ja elämäntilanteisiin. Ymmärrämme, että ratsastus voi olla mukava lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, täyttä kilpaurheilua tai tärkeä tapa rakentaa suhdetta eläimiin ja luontoon myös vanhemmalla iällä. Tavoitteet ovat erilaisia, mutta hevoset yhdistävät.

Meillä voit harrastaa joustavasti omien aikataulujesi mukaan ja ostaa irtotunnin, 5 kerran kortin, 10-kortin tai varata jos haluat harrastaa säännöllisesti, varata paikan vakiotunnille. Meillä kaikki pääsevät osallistumaan tallilla järjestettäviin harjoituskilpailuihin. Tavoitteelisesta harjoittelusta ja kilpailemisesta enemmän kiinnostuneille meillä on omat valmennusryhmät.

Haluamme, että tallille on mukava tulla ja täältä lähtiessä jää hymy huulille. Kauniissa miljöössä ja siisteissä tiloissa on ilo harrastaa ja työskennellä.

Ratsastuskoulumme sijaitsee arvokkaassa vanhassa miljöössä Espoonkartano mailla. Kuningas Kustaa Vaasa perusti Espoonkartanon vuonna 1556. Vuonna 1756 maaherra Anders Henrik Ramsay osti kartanon. Nyt 260 vuotta myöhemmin kartano on yhä Ramsayn suvun jälkeläisten hoidossa. Espoonkartano ja sen ympäristö ovat Museoviraston suojelukohteita. Myös me Espoon Tallin ratsastuskoulun yrittäjät haluamme kunnioittaa ja vaalia kartanon ja sen miljöön pitkää historiaa ja perinteitä. Historia on tärkeää myös meille. Tolletin suku työskenteli armeijan palveluksessa sekä ratsutilojen pitäjinä 1600–1800-luvuilla. Rakkaus hevosiin taitaa kulkea meillä verenperintönä.

Kuva laitumelta
Kuva: Hannele Kuivamäki

Meille voit aina soittaa, vastaan mielelläni kysymyksiisi klo 9 – 20 puhelinnumero 040 3561099 (Elisa).


Espoon Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Lisää tietoa: http://www.ratsastus.fi/