Koulukilpailut 30.5.2021

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin su. 30.5.2021 alkaen klo 15.00

LUOKKA 1: Aikuismerkin kouluohjelma 2010, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 2: KN-Spesial, avoin Espoon Tallin asiakkaille,
LUOKKA 3: A-Merkin kouluohjelma, avoin Espoon Tallin asiakkaille


Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpaluihin suoritetaan HOPOTIIN viimeistään tiistaina 25.5 klo 20 mennessä. Merkitse lisäksi hevostoiveesi (1-2) tallin satulahuoneessa olevaan listaan, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n.3krt kilpailuissa)

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 45€ Espoon ratsastajat ry:n jäsenille, muille 50€. Maksu paikan päällä kilpailupäivänä: käteinen/pankkikortti (vakiotuntimaksua EI VOI käyttää kisamaksuna) Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa edellisenä päivänä viimeistään klo 15 mennessä. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely tapahtuu valvotusti kentällä.

5. Kilpailut käydään kentällä. Kilpailijoiden tulee osallistua myös toimihenkilöiksi kisoihin. Toimihenkilötehtävät löydät tallin keskitilasta sijaitsevasta listasta. Toimihenkilölista julkistetaan lähtölistojen yhteydessä viimeistään kisoja edeltävänä päivänä tallin Facebook-sivuilla. Kilpailupäivänä löydät listat varustehuoneesta sekä tallin keskitilasta kansliasta aikataulutettuna. (tarvitaan: 2-3 sihteeriä, pisteenlaskija, portinavaaja, kuuluttaja)

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä (kortti /maksukuitti)

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 2 -3 luokkaa ratsastaville.

8. Kilpailuiden ohjaavana opettajana toimii Hanne

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi Tervetuloa!