Hevosten työtunnit

Hevostemme työmäärät maaliskuussa 2021

Kiitos Hopoti Suomi, hevostemme työmäärien tarkkailu on nyt helppoa. Olemme aina pitäneet tarkkaa kirjaa hevostemme työmääristä. Ennen se oli aikaa vievää ja hidasta, mutta nyt klikkaamme Hopotia ja saamme tällaisen raportin hetkessä. Tämän lisäksi Opettajamme näkevät tehdessään päivän hevosjakoa kunkin hevosen työmäärän ja pystyvät jakamaan hevoset tasaisesti.
Tässä taulukossa oikealla oleva sarake kertoo eri ratsastajien määrän hevosella kyseisenä ajanjaksolla.

Emme aina pysty ottamaan hevostoiveita huomioon jos hevosen viikkotyötunti on jo tullut täyteen. Suosittelemmekin varaamaan ensi kaudeksi viikottaisen vakiotuntipaikan, jos sinulla on toive ratsastaa useammin tiettyllä hevosella jolloin opettajamme pystyvät tekemään tuntilistat useammalle viikolle valmiiksi ja varata sinulle toiveittesi ratsun.

Ainoa haaste Hopotissa on 30 minuutin tunnit, jotka se laskee tällä hetkellä 60 min pituisiksi. Tähän on tulossa korjaus lähiaikoina, jolloin tuntien seuranta vastaa toteutunutta. Meillähän on monta 30 minuutin minituntia sekä mahdollisuus varata 30 minuutin yksityistunti.

Taulukossa on siis mukana näitä 30 minuutin tunteja jotka on laskettu 60 minuuttina.

Taulukoon ei ole päässyt uusimpia hevosiamme (Leena, Elsa, Väinö, Rölli, Mumma) jotka ovat tulleet vähän aikaa sitten tallillemme ja jotka vasta tutustuvat ja opettelevat ratsastuskouluelämää eikä Vicky, jonka kengittämiseen tottuminen on vasta puolessa välissä eikä hänellä ollut takajaloissa talvikengitystä jolloin emme häntä maaliskuussa ottaneet tunneille mukaan.

Toivomme, että myös ratsastajamme huomioivat hevostemme hyvinvoinnin ja varaavat peruutetun vakiotuntinsa rästitunnin Tallikorteillaan mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen, jotta vältytään korvaussumalta. Myös ratsastuksessa edistyminen on helpompaa kun tunneilla käy säännöllisesti.

Meillä ei ole erillisiä rästitunteja, vaan rästiä voi muiden tuntien vapailla paikoilla ja rästitunnin voi varata itse Hopotista. Ainoa poikkeus on kesäkuu, Jolloin emme ota rästimään kuin kesäkuun peruutettuja tunteja. Syynä tähän käytäntöön on halumme varmistaa joka kuukausi tasainen työmäärä hevosillemme.

Kiitos että ratsastajana huomioit vakiotuntien (ei koske 10-korttilaisia eikä irtotunteja) peruutuskäytäntön kesäkuun poikkeuksen ja autat meitä pitämään hevosistamme hyvää huolta.