Estekilpailut 5.6.2021

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin la 5.6.2021 alkaen klo 10.30

Kisassa noudatetaan tallin normaaleja pandemia ohjeistuksia.

LUOKKA 1: Puomiluokka, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 2: Ristikko, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 3: 50cm, arvostelu Clear Round, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 4: 70cm, arvostelu A.2.0, avoin Espoon Tallin asiakkaille.
LUOKKA 5: 80cm, arvostelu A.M.5, avoin Espoon Tallin asiakkaille.

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpailuihin Hopotin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä keskiviikkona. HUOM! merkitse hevostoiveesi tallissa olevaan listaan, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n. 3 krt kilpailuissa)

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 45€ Espoon Ratsastajat jäsenille, muiden seurojen jäsenille 50 €. Maksu maksetaan paikan päällä kilpailupäivänä: käteinen/pankkikortti (vakiotuntimaksua EI VOI käyttää kisamaksuna) Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa edellisenä päivänä viimeistään klo 15 mennessä. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely valvotusti kentällä. Verryttelyaikaa on n. 15 min, aikataulu julkaistaan lähtölistassa.

5. Kilpailut käydään kentällä.
Tarvitsemme pari henkilöä myös toimihenkilötehtäviin, kerro jos olet käytettävissä Pialle tai Hannelle. Huomaathan, että kerkeät hyvin kilpailemaan sekä tekemään toimihenkilötehtäviä. (tarvitaan: 2-3 ratahenkilökuntaa luokittain, liputtaja, pisteenlaskija, kuuluttaja)

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä (kortti /maksukuitti)

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 4 tai 5 luokkaa ratsastaville.

8. Kilpailuiden ohjaavana opettajana toimii Pia, tuomarina Hanne

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi Tervetuloa!