Koulukilpailut 22.5.2022

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin su. 22.5.2022 alkaen klo 15:00

LUOKKA 1: Helppo A:4, avoin ratsastuksenopettajien kutsumille ratsukoille

LUOKKA 2: Helppo B:3, avoin epoon tallin ratsastajille

LUOKKA 3: Helppo C:1
a) avoin junioriratsastajille
b) avoin senioriratsastajille

LUOKKA 4: Helppo D:3
a) avoin junioriratsastajille
b) avoin senioriratsastajille

Luokat 1-4 ovat avoimia Espoon tallin ratsastajille.

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpaluihin suoritetaan HOPOTIIN viimeistään maanantaina 16.5 klo 20 mennessä. Merkitse lisäksi hevostoiveesi (1-2) tallin satulahuoneessa olevaan listaan, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n.3krt kilpailuissa) Huomioithan, että kilpailuiden alkamisaika katsotaan lähtölistasta, ei Hopotista.

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 45€ Espoon Ratsastajat jäsenille, muille 50 €. Seuran jäsenyys on oltava merkittynä Hopotiin omiin tietoihin jotta olet oikeutettu alennukseen (Tilin asetukset -> Seuran jäsenyys). Seuran jäseneksi voit liittyä osoitteessa https://liity.ratsastus.fi/ Kilpailumaksu tulee Hopotin kautta laskuna, joka maksetaan torstai iltaan mennessä ennen kilpailua. (vakiotuntimaksua EI VOI käyttää kisamaksuna) Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa kisoja edeltävään torstaihin mennessä (klo 20). Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella. Ajoissa perutuista ilmoittautumisista ei koidu maksua.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely tapahtuu valvotusti kentällä.

5. Kilpailut käydään kentällä. Kilpailijoiden tulee osallistua myös toimihenkilöiksi kisoihin. Toimihenkilötehtävät löydät tallin keskitilasta sijaitsevasta listasta. Toimihenkilölista julkistetaan lähtölistojen yhteydessä viimeistään kisoja edeltävänä päivänä tallin Facebook-sivuilla. Kilpailupäivänä löydät listat varustehuoneesta sekä tallin keskitilasta kansliasta aikataulutettuna. (tarvitaan: 2-3 sihteeriä, pisteenlaskija, portinavaaja, kuuluttaja)

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 1. ja 2. luokkaa ratsastaville.

8. Kilpailuiden ohjaavana opettajana toimii Hanne

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

10. Ilmoittautumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkaisemiseen lähtö-
/tuloslistoissa internetissä. Kilpailupäivänä otettuja kuvia voidaan julkaista internetissä tai sosiaalisessa mediassa ratsastuskoulun sivuilla. Kuvia saa käyttää mainostarkoituksessa. Mikäli erikseen haluat kieltää kuvien julkaisun, otathan yhteyttä!

Lämpimästi Tervetuloa!