Estekilpailut 5.6.2022

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin su 5.6.2022 alkaen noin klo 10.00

HUOM. Ilmoittautuminen Hopotiin. Muita ilmoittautumisia ei oteta huomioon.
Hevostoive huomioidaan niin tallin listasta kuin Hopotiin jätetystä viestistä. Kisassa noudatetaan tallin normaaleja pandemiaohjeistuksia.

LUOKKA 1: 90cm, Taitoarvostelu, avoin Espoon Tallin asiakkaille, joilla on 2021 tai 2022 vuodelta hyväksytty tulos vähintään 80cm luokasta.
LUOKKA 2: 75cm, Taitoarvostelu, avoin Espoon Tallin asiakkaille,
LUOKKA 3: 60cm, Taitoarvostelu, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 4: 50cm, arvostelu Clear Round, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 5: ristikko, arvostelu Clear Round, avoin Espoon Tallin asiakkaille.
LUOKKA 6: puomiluokka, avoin Espoon Tallin asiakkaille. Puomiluokassa saa käyttää avustajaa/taluttajaa.

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpailuihin Hopotin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä keskiviikkona. HUOM! merkitse myös hevostoiveesi, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n. 3 krt kilpailuissa) Hevostoive tallissa olevaan listaan.

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 45€ Espoon Ratsastajat jäsenille, muille 50 €. Seuran jäsenyys on oltava merkittynä Hopotiin omiin tietoihin jotta olet oikeutettu alennukseen (Tilin asetukset -> Seuran jäsenyys). Seuran jäseneksi voit liittyä osoitteessa https://liity.ratsastus.fi/ Kilpailumaksu tulee Hopotin kautta laskuna, joka maksetaan perjantai-iltaan mennessä ennen kilpailua (vakiotuntimaksua EI VOI käyttää kisamaksuna). Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa kisoja edeltävään perjantaihin mennessä (klo 20). Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella. Ajoissa perutuista ilmoittautumisista ei koidu maksua.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely valvotusti kentällä. Verryttelyaikaa on n. 15 min, aikataulu julkaistaan lähtölistassa.

5. Kilpailut käydään kentällä.
Tarvitsemme pari henkilöä myös toimihenkilötehtäviin, kerro jos olet käytettävissä Pialle / Hannelle tai Elisalle. Huomaathan, että kerkeät hyvin kilpailemaan sekä tekemään toimihenkilötehtäviä (tarvitaan: 2-3 ratahenkilökuntaa luokittain, liputtaja, pisteenlaskija, kuuluttaja)

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 70cm/80cm/ 90cm luokkia ratsastaville.

8. Kilpailuiden johtaja Hanne, valvoja Pia ja tuomarina taitoluokissa Outi Sorsa

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

10. Ilmoittautumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkaisemiseen lähtö-
/tuloslistoissa internetissä. Kilpailupäivänä otettuja kuvia voidaan julkaista internetissä tai sosiaalisessa mediassa ratsastuskoulun sivuilla. Kuvia saa käyttää mainostarkoituksessa. Mikäli erikseen haluat kieltää kuvien julkaisun, otathan yhteyttä!


Lämpimästi Tervetuloa!