Koulukilpailut 2.10.2022

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin su. 2.10.2022 alkaen klo 10:00

Luokat avoimia myös naapureille, jotka pystyvät saapumaan ilman traileria tai hevosautoa (parkkipaikka ei valitettavasti riitä) (kilpailuun otetaan kokonaisuudessaan max. 40 lähtijää ilmoittautumisjärjestyksessä)

LUOKKA 1: Helppo-A,
A-Merkin kouluohjelma 2022

LUOKKA 2: Helppo B,
B-Merkin kouluohjelma 2022

LUOKKA 3: Helppo C,
C-Merkin kouluohjelma 2022

LUOKKA 4: Helppo D
Helppo D:1, 2022
a) avoin junioriratsastajille
b) avoin senioriratsastajille

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpailuihin Hopotin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä maanantaina 26.9 klo 20 mennessä.
Merkitse lisäksi hevostoiveesi (1-2) tallin satulahuoneessa olevaan listaan, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n.3krt kilpailuissa). Ilmoita min. 2 hevostoivetta.

Huomioithan, että kilpailuiden alkamisaika katsotaan lähtölistasta. Ei Hopotista. Lähtölista tulee Facebookin tapahtumakutsun kommenttiosioon.

Muualta tuleville ratsukoille lähtömaksu 25e (käteinen), ilmoittautuminen info@espoontalli.fi

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 50€. Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa viimeistään kisoja edeltävänä torstaina jolloin peruutuksesta saa tallikortin joka käy vakiotunneille. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely tapahtuu valvotusti kentällä.

5. Kilpailut käydään kentällä.
Tarvitsemme pari henkilöä myös toimihenkilötehtäviin, kerro jos olet käytettävissä Pialle / Hannelle tai Elisalle. Huomaathan, että kerkeät hyvin kilpailemaan sekä tekemään toimihenkilötehtäviä.

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan.

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan. (muualta tulevat toki itse saa päättää)

8. Kilpailuiden ohjaavana opettajana toimii Hanne

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

10. Ilmoittautumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkaisemiseen lähtö-
/tuloslistoissa internetissä. Kilpailupäivänä otettuja kuvia voidaan julkaista internetissä tai sosiaalisessa mediassa ratsastuskoulun sivuilla. Kuvia saa käyttää mainostarkoituksessa. Mikäli
erikseen haluat kieltää kuvien julkaisun, otathan yhteyttä!

Lämpimästi Tervetuloa!