Estekisat 30.10.2022

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin Halloween esteratsastuksen harjoituskilpailuihin su 30.10.2022 alkaen noin klo 9.00

Luokat avoimia myös naapureille, jotka pystyvät saapumaan ilman traileria tai hevosautoa (parkkipaikkaa ei valitettavasti riitä)

LUOKKA 1: 80/90cm (ilmoita kumpaa korkeutta aiot hypätä), arvostelu Ihanneaika. Avoin Espoon Tallin asiakkaille, joilla on 2021 tai 2022 vuodelta hyväksytty tulos vähintään 80/70cm luokasta.
LUOKKA 2: 70cm, Ihanneaika, avoin Espoon Tallin asiakkaille,
LUOKKA 3: 60cm, Ihanneaika, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 4: ristikko, arvostelu Clear Round, (Tuomarin mielestä paras rata palkitaan erikseen) avoin Espoon Tallin asiakkaille.
LUOKKA 5: puomiluokka, arvosteluClear round, (Tuomarin mielestä paras rata palkitaan erikseen) avoin Espoon Tallin asiakkaille. Puomiluokassa saa käyttää avustajaa/taluttajaa.

 Paras halloweenpuku palkitaan!

Erityismääräykset:

 1. Ilmoittautumiset harjoituskilpailuihin Hopotin kautta viimeistään kilpailua edeltävänä keskiviikkona. HUOM! merkitse myös hevostoiveesi, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata n. 3 krt kilpailuissa) Hevostoive tallissa olevaan listaan. Ilmoita min. 2 hevostoivetta.

Naapurista tuleville ratsukoille lähtömaksu 25e (käteinen), ilmoittautuminen info@espoontalli.fi (laita otsikoksi ”Estekisojen ilmoittautuminen”).

 1. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 50€. Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa viimeistään kisoja edeltävänä torstaina jolloin peruutuksesta saa tallikortin joka käy vakiotunneille. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.
 2. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka. Pidätämme oikeuden siirtää ratsastaja alempaan luokkaan tai peruuttaa osallistumisen mikäli ratsastajan taso ei vastaa luokan vaadittua tasoa.
 3. Verryttely valvotusti kentällä. Verryttelyaikaa on n. 15 min, aikataulu julkaistaan lähtölistassa.
 4. Kilpailut käydään kentällä.
  Tarvitsemme pari henkilöä myös toimihenkilötehtäviin, kerro jos olet käytettävissä Malinille tai Elisalle. Huomaathan, että kerkeät hyvin kilpailemaan sekä tekemään toimihenkilötehtäviä. (tarvitaan: 2-3 ratahenkilökuntaa luokittain, liputtaja, pisteenlaskija, kuuluttaja)
 5. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan.
 6. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 70cm/80cm/ 90cm luokkia ratsastaville (koskee Espoon Tallin hevosilla kisaavia). Halloween pukut on oltava ratsastukseen sopivat
 7. Kilpailuiden johtaja ja tuomarina Malin
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
 9. Ilmoittautumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkaisemiseen lähtö-
  /tuloslistoissa internetissä. Kilpailupäivänä otettuja kuvia voidaan julkaista internetissä tai sosiaalisessa mediassa ratsastuskoulun sivuilla. Kuvia saa käyttää mainostarkoituksessa. Mikäli
  erikseen haluat kieltää kuvien julkaisun, otathan yhteyttä!

Lämpimästi Tervetuloa!