Tutustuminen ratsastukseen -tunnit

Tutustuminen ratsastukseen -minitunnit ovat palanneet lukujärjestykseen.

Viikolla 33 keskiviikkona klo 17 – 17:30 ja 17:30 – 18 sekä sunnuntaisin kello 16:30 – 17. Viikosta 34 lähtien Tutustuminen ratsastukseen -tunti on sunnuntaisin klo 16:30 – 17.

Tule kokeilemaan ratsastusta ohjatulle minitunnille. Tunnin aikana tutustumme hevoseen, sen hoitoon ja ratsastamiseen päivän teeman mukaisesti. Rastastustunti joko talutettuna tai itsenäisesti ratsastajan taitojen mukaan. Ota mukaan oma avustaja, joka taluttaa ponia.

Voit tulla kerran, kaksi tai vaikka joka viikonloppu. Tunnin pituus 30 min, josta ratsastusta n 20 minuuttia. Soveltuu aloittelijoille, lapsille että aikuisille.

Lainaamme VG1-standardin mukaisen turvakypärän käyttöön. Ratsastaja on vakuutettu tallin puolesta tällä tunnilla. Tulethan tallin satulahuoneeseen n 20 minuuttia ennen tunnin alkua jotta kerkeämme sovittamaan kypärän. Varusteina saappat joissa matala, leveä kanta ja hansikkaat sekä ratsastajalle että ponin taluttajalle, sekä sään mukainen vaatetus. Turvallisuuden takia ratsastajan pitkät hiukset kiinni.

Pidättehän koirat kiinni. Hevoset säikkyvät helposti tallin rutiineihin kuulumattomia asioita. Tallin alueella kävellään ja puhutaan. Hevonen on pakoeläin ja yllättävät liikkeet ja äänet voivat säikäyttää sen; ethän siis tuo koiraasi, lastenvaunuja, polkupyörää, avonaisia sateenvarjoja, kävelysauvoja ratsastuskentän vierelle. Kiitos että huomioit asian.

Varaukset Hopotin kautta.