Estekilpailut 7.10.

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Espoon Tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin ma 7.10 alkaen klo 17.00

LUOKKA 1: Ristikko / puomiluokka, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 2: 60cm, arvostelu Clear Round, avoin Espoon Tallin asiakkaille
LUOKKA 3: 70cm, arvostelu AM5, avoin Espoon Tallin asiakkaille.
LUOKKA 4: 80cm, arvostelu Clear Round.
Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset harjoituskilpaluihin suoritetaan varauskalenteriin viimeistään torstaina 3.10 HUOM! merkitse hevostoiveesi ilmottautumisen yhteydessä varauskalenteriin, jonka pohjalta opettajat jakavat kilpahevoset. (Yksi hevonen/poni voi startata 3krt kilpailuissa ja yksi ratsastaja voi startata max 2 luokkaa kilpailupäivänä 2 luokkaa ratsastaessa ilmoita useampi hevostoive.)

2. Kilpailumaksu sisältää ohjatun verryttelyn, osallistumisen ja hevosvuokran, yhteensä 45€ Espoon Ratsastajat jäsenille, muiden seurojen jäsenille 50 €, mikä maksetaan paikan päällä kilpailupäivänä: käteinen/pankkikortti (vakiotuntimaksua EI VOI käyttää kisamaksuna) Mahdolliset peruutukset tulee suorittaa edellisenä päivänä viimeistään klo 15 mennessä. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.

3. Keskustele opettajasi kanssa sinulle sopivin luokka.

4. Verryttely valvotusti kentällä. Verryttelyaikaa on n. 20 min, aikataulu julkaistaan lähtölistassa.

5. Kilpailut käydään kentällä. Kilpailijoiden tulee osallistua myös toimihenkilöiksi kisoihin. Toimihenkilötehtävät löydät tallin keskitilasta sijaitsevasta listasta. Toimihenkilölista julkistetaan lähtölistojen yhteydessä viimeistään kisoja edeltävänä päivänä tallin Facebook-sivuilla. Kilpailupäivänä löydät listat varustehuoneesta sekä tallin keskitilasta kansliasta aikataulutettuna. (tarvitaan: 2-3 ratahenkilökuntaa luokittain, liputtaja, pisteenlaskija, kuuluttaja)

6. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vakuutusturvan vuoksi osallistujien on oltava SRL:ään kuuluvan ratsastusseuran jäseniä, jolloin voimassa on liiton tapaturmavakuutus tai vaihtoehtoisesti Green Card. Todiste Green Cardista tai ratsastusseuraan kuulumisesta esitettävä kansliaan kilpailumaksujen suorittamisen yhteydessä (kortti /maksukuitti)

7. Kilpailuasu ei ole pakollinen, mutta asun tulee olla siisti. Turvakypärä, hanskat ja ratsastussaappaat/ ratsastuskengät +minichapsit ovat pakollisia. Pitkät hiukset on oltava kiinni ja suosittelemme turvaliivin käyttöä. Kannusten käyttö kisoissa on lähtökohtaisesti kielletty, opettaja voi antaa siihen kuitenkin erikseen luvan 3 luokkaa ratsastaville.

8. Kilpailuiden ohjaavana opettajana toimii Hanne

9. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi Tervetuloa!