Eerika Aartoaho

Olen Eerika ja toimin ratsastuksenohjaajana täällä Espoon tallilla lauantaisin ja sunnuntaisin.

Opiskelen maataloustieteitä Helsingin Yliopistolla. Valmistuin Ypäjän Hevosopistolta vuonna 2016 ja Kyra Kyrklundin luona Englannissa suoritetun harjoittelun jälkeen halu palata ulkomaille oli kova. Muutin takaisin Englantiin opintojeni jälkeen ja työskentelin Jacky Stolperin pyörittämällä Flanders Farmilla ratsastuksenohjaajana ja ratsuttajana. Omiin vahvuuksiini kuuluu kärsivällisyys ja mukaansa tempaiseva asenne, oli kyse sitten ensimmäistä kertaa selkään noususta tai takaosakäännösten harjoittelusta!

Ensimmäisen kerran minut nostettiin ponin selkään jo kolmivuotiaana, mutta alkeiskurssin aloitin ensimmäisellä luokalla. Heppakärpänen puraisi ja lujaa ja samalla tiellä ja unelma ammatissa ollaan!

Opetuksessani painotan suoraviivaista ja selkeää apujen käyttö sekä taitoa lukea hevosta. Joskus opettajani hevosopistolla sanoi, että jos tunnin päätteeksi on hymy herkässä ja naurattaa niin oppimista on tapahtunut. Tähän pyrin itsekin tänä päivänä ja pyrin luomaan kaikille mukavan ratsastusilmapiirin: taidoista ja tavoitteista riippumatta. Onnellinen ja tyytyväinen ratsukko on onnistuneen tunnin mittari!

Nähdään tallilla ja jos tulee kysyttävää niin hihaa saa ja pitää nykäistä. Tervetuloa tunneille!

Eerika pitää tunteja lauantaisin ja sunnuntaisin.